Acapulco Events Restaurant & Garden

Acapulco Events Restaurant & Garden este asezat pe malul lacului Pantelimon si va pune la dispozitie saloane stilate, o terasa in aer liber cu loc de joaca si un ponton.

Aici puteti savura preparate cu specific italienesc, romanesc, cat si din alte bucatarii, intr-o atmosfera intima si rafinata, ce va face sa va simtiti in largul dumneavoastra. Acapulco Events Restaurant & Garden este un loc primitor si poate raspunde oricaror exigente in materie de evenimente speciale, fiind potrivit pentru petreceri de familie, cat si pentru petreceri de firma.

Organizari evenimente (nunti, botezuri, aniversari, mese festive, petreceri corporate, petreceri pentru copii, seminarii etc) in saloane, cat si in aer liber in sezonul potrivit. Bucatarii profesionisti vor face fata oricarei provocari, oferindu-va un meniu croit perfect, indiferent de eveniment.

Pregatirile pentru o zi speciala nu trebuie sa va ingrijoreze. Lasati organizarea evenimentului in seama restaurantului. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti data si sa va relaxati.

001 salon de nunti salon de nunti002 salon de nunti salon de nunti003 salon de nunti salon de nunti004 salon de nunti salon de nunti005 salon de nunti salon de nunti006 salon de nunti salon de nunti007 salon de nunti salon de nunti008 salon de nunti salon de nunti009 salon de nunti salon de nunti05 salon de nunti salon de nunti06 salon de nunti salon de nunti07 salon de nunti salon de nunti08 salon de nunti salon de nunti09 salon de nunti salon de nunti10 salon de nunti salon de nunti11 salon de nunti salon de nunti12 salon de nunti salon de nunti13 salon de nunti restaurant de botezuri sector 2restaurant de botezuri sector 2 restaurant de botezuri sector 2restaurant de botezuri sector 2 restaurant de botezuri sector 2restaurant de botezuri sector 2 restaurant de botezuri sector 2restaurant de botezuri sector 2 restaurant de botezuri sector 2restaurant de botezuri sector 2 restaurant de botezuri sector 2restaurant de botezuri sector 2 restaurant de botezuri sector 2
sus