RESTAURANT

Acapulco Events Restaurant & Garden este asezat pe malul lacului Pantelimon si va pune la dispozitie saloane stilate, o terasa in aer liber cu loc de joaca, un ponton, cat si o zona dedicata special nefumatorilor.
Meniul pe care restaurant Acapulco vi-l propune, include preparate italienesti si preparate romanesti la preturi mai mult decat accesibile. Echipa restaurantului va intampina cu profesionalism pentru a va servi asa cum se cuvine, tratandu-va cu respectul pe care il meritati!

RESTAURANT

restaurant, evenimente, terasa


DETALII
MENIU A LA CARTE

Restaurant Acapulco


DETALII
LIVRARI LA DOMICILIU

Pizzerie Acapulco


DETALII
EVENIMENTE

Acapulco Events Restaurant & Garden este un loc primitor si poate raspunde oricaror exigente in materie de evenimente speciale, fiind potrivit pentru petreceri de familie si pentru petreceri de firma: nunti, botezuri, aniversari, mese festive, petreceri corporate, petreceri pentru copii, seminarii. Evenimentele se pot desfasura in saloane, dar si in aer liber in sezonul potrivit.

Bucatarii profesionisti vor face fata oricarei provocari, oferindu-va un meniu croit perfect pe tipul de eveniment. Pregatirile pentru ziua speciala nu trebuie sa va ingrijoreze. Lasati organizarea evenimentului in seama profesionistilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti data si sa va relaxati.
Saloane de nunti
Despre Acapulco Events
Cei 12 ani de experienta, ne determina sa consideram ca indeplinim toate conditiile necesare pentru a organiza evenimente la cel mai inalt nivel. Organizam diverse tipuri de evenimente, precum: nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate, intalniri de afaceri, onomastici etc.VEZI SALOANE
saloane de nunta
Cei 12 ani de experienta, ne determina sa consideram ca indeplinim toate conditiile necesare pentru a organiza evenimente la cel mai inalt nivel. Organizam diverse tipuri de evenimente, precum: nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate, intalniri de afaceri, onomastici etc.

VEZI MENIURI

TERASA

Situata pe marginea lacului Pantelimon, terasa Acapulco Garden va ofera o oaza de relaxare, ponton pe lac, loc de joaca pentru copii. Este locul perfect pentru servirea mesei, pentru organizare petreceri sau pentru intalniri de afaceri!

ACAPULCO GARDEN

EVENIMENTE IN AER LIBER

VEZI DETALII VEZI MENIURI
sus