Înapoi la pagina de pornire
SALOANE DE EVENIMENTE pentru Momente sublime
saloane de nunti
meniuri de evenimente
Despre Acapulco Events
Cei 16 ani de experienta, ne determina sa consideram ca indeplinim toate conditiile necesare pentru a organiza evenimente la cel mai inalt nivel. Organizam diverse tipuri de evenimente, precum: nunti, botezuri, cununii, petreceri corporate, intalniri de afaceri, onomastici etc.

EVENIMENTE


Acapulco Events Restaurant&Garden este asezat pe malul lacului Pantelimon, pe noul Bulevard ce leaga doua artere principale ale Bucurestiului!

La fiecare sfarsit de saptamana si in zilele de sarbatoare sunteti invitati sa petreceti seri minunate cu muzica live, meniu fin si bauturi alese!

Acapulco Events Restaurant&Garden este un loc primitor si poate raspunde oricaror exigente in materie de evenimente speciale!
01 0102 0205 0506 06
01 0102 0203 0304 04

MENIURI DE EVENIMENTE


Va invitam sa alegeti una din variantele noastre de meniuri pentru evenimente sau putem concepe impreuna o varianta adaptata bugetului personal.

Ne ocupam pana in cele mai mici detalii de organizarea evenimentelor, de la decoratiuni pana la atmosfera si meniuri, in functie de tematica aleasa si dorintele dumneavoastra.

MENIURI DE NUNTA

MENIURI DE BOTEZ

Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie!

SALOANE DE EVENIMENTE


Acapulco Events Restaurant & Garden va pune la dispozitie pentru evenimente 3 saloane, loc de joaca/evenimente copii si terasa de vara!

Restaurant a la carte si de evenimente >>> vezi mai mult

Salon Queen pentru evenimente si seri romanesti - capacitate 200 persoane >>> vezi mai mult

Salon Sunrise pentru evenimente - capacitate 60 locuri >>> vezi mai mult

Piccolo - Loc amenajat pentru evenimente copii >>> vezi mai mult

Terasa de vara a la carte si evenimente capacitate 500 persoane >>> vezi mai mult
01 0102 0203 0304 04

Din cele peste 1000 de evenimente organizate am invatat sa acordam o importanta deosebita fiecarui amanunt, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de cele mai frumoase momente.

Personalul nostru dispune de o vasta experienta in servirea clientilor si acomodarea acestora, astfel incat fiecare cerinta a dumneavoastra sa fie cat mai placuta, asemeni unei familii cu care veti dori sa impartasiti momentele importante personale si profesionale.