Înapoi la pagina de pornire
restaurant cu muzice live
restaurant Bucuresti
meniuri de evenimente


55413

0732847850 si 0765758211

Despre restaurant Acapulco
Acapulco Events Restaurant & Garden este asezat pe malul lacului Pantelimon si va pune la dispozitie saloane stilate, o terasa in aer liber cu loc de joaca, un ponton!.

01 01 02 04 05 05 06 07

MENIU A LA CARTE


Meniul pe care restaurant Acapulco vi-l propune, include preparate italienesti si preparate romanesti la preturi mai mult decat accesibile. Echipa restaurantului va intampina cu profesionalism pentru a va servi asa cum se cuvine, tratandu-va cu respectul pe care il meritati!

Acapulco Events Restaurant & Garden este un loc primitor si poate raspunde oricaror exigente in materie de evenimente speciale, fiind potrivit pentru petreceri de familie si pentru petreceri de firma: nunti, botezuri, aniversari, mese festive, petreceri corporate, petreceri pentru copii, seminarii.
Evenimentele se pot desfasura in saloane, dar si in aer liber in sezonul potrivit!

MENIU ROMANESC

si international

vezi meniu

SERI LIVE


La fiecare sfarsit de saptamana, va invitam la Seri de muzica LIVE cu FLORIN GRIGORE&STAR MUSIC BAND! Fiecare sarbatoare importanta (Valentine's Day, Ziua Femeii, onomastici) este celebrata cu seri de petrecere (muzica LIVE)!

Atunci cand vine vorba despre muzica live, calitatea sunetului este cea mai importanta.

Tocmai din acest motiv, restaurantul Acapulco dispune de cele mai performante aparate de redare a sunetului, care vor permite realizarea unui spectacol de exceptie!
01 03 04 05 06 07

ACAPULCO GARDEN


Situata pe marginea lacului Pantelimon, la gradina de vara Acapulco Garden gasiti o oaza de relaxare, un loc cu umbra naturala si loc de joaca pentru copii.

Este locul perfect pentru servirea mesei, pentru organizare petreceri, vizionare campionate de fotbal sau pentru intalniri de afaceri! Gradina are capacitate 500 persoane >>> vezi mai mult
01 restaurant cu terasa sector 2 02 restaurant terasa 03 restaurant tersa 04 restaurant tersa


Personalul nostru dispune de o vasta experienta in servirea clientilor si acomodarea acestora, astfel incat fiecare cerinta a dumneavoastra sa fie cat mai placuta, asemeni unei familii cu care veti dori sa impartasiti momentele importante personale si profesionale.